Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Bilfinger Innovations App

Bilfinger Industrial Services is de industriële benchmark voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Het Duitse bedrijf bestaat in België/Nederland uit 1.400 werknemers. Daarnaast zijn er nog eens 1.000 mensen werkzaam in de onderaanneming.

De uitdaging

Een van de speerpunten van Bilfinger is om voor haar klanten altijd toegevoegde waarde te kunnen bieden. Dit gebeurt door constant te innoveren. Deze innovaties, zoals steigerbouw, isolatie en asbestverwijdering zijn relevant voor klanten van Bilfinger en vanuit de organisatie ontstond dan ook de vraag hoe deze innovaties overzichtelijk gebundeld en gepresenteerd konden worden.

De oplossing

Het antwoord van Social Brothers was om een app te ontwikkelen die op zowel iOS apparaten als Android apparaten te gebruiken is. Per innovatie wordt op een visuele manier aangegeven wat de speerpunten van de innovatie zijn.

Het resultaat

Het resultaat is een applicatie die klanten het verhaal van Bilfinger vertelt en die op bijvoorbeeld een tablet gebruikt kan worden op beurzen.

Bekijk de app in de App Store (Apple) en de Play Store (Android).

app bilfinger innvations