Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Beter vindbaar? Een landingspagina!

Financiële dienstverleners moeten in het bezit zijn van een geldig Wft-diploma voor het vakgebied waarin zij adviseren/bemiddelen. Consis Academie is aanbieder van Wft opleidingen en examens.

De uitdaging

Uiteraard is Consis niet de enige speler op de markt. Vele aanbieders vechten voor een goede plek op Google. Maar wat maakt Consis Academie uniek? Dat is vooral de spraakmakende lesstof, een combinatie van offline leren en E-learning. De boeken sluiten aan bij de belevingswereld van cursisten en zijn gericht op de praktijk. Zo brengt Consis de, soms best droge, lesstof op een unieke manier bij iedereen thuis. Om mensen te verleiden om de Consis site te bezoeken, is een hoge ranking op Google cruciaal. Mensen weten immers waar ze naar zoeken en typen veelal direct zoektermen als ‘wft opleiding’ of ‘wft basis examen’ in.

laptop landigspagina
De oplossing

Op Google is het dus vechten om een goede positie tussen alle advertenties en concurrerende sites op de eerste pagina. De ranking is afhankelijk van zaken die aan de ‘achterkant’ van de website kunnen worden geregeld. Door aan zo veel mogelijk termen te voldoen, kan een website hoger op Google komen te staan. Deze optimalisatie heet Search Engine Optimalization (SEO). Het is de kunst om teksten op zo’n manier te schrijven, dat het vooraf bedachte focuswoord op de juiste plekken wordt benoemd. Dit focuswoord is het belangrijkste woord van de desbetreffende pagina. Op een website heeft iedere pagina dus een eigen focuswoord.

In het geval van Consis was dit echter nog niet voldoende om hoog genoeg in Google geïndexeerd te worden. Daarom hebben wij gekozen voor landingspagina’s. Bezoekers worden direct naar deze losse pagina’s gestuurd en deze pagina’s worden niet opgenomen in het menu van de oorspronkelijke website. Mensen ‘landen’ na het klikken op de link dus op deze losse pagina, waar alle informatie rondom één onderwerp bij elkaar staat. Wij hebben landingspagina’s gemaakt voor Wft Basis, de nieuwe leerpaden en alle Wft opleidingen in het algemeen.

Het resultaat

Naast een uitgebreide website, heeft Consis nu een drietal landingspagina’s waar bezoekers terecht kunnen komen. Deze specifieke pagina’s voorkomen dat mensen naar bepaalde informatie op zoek moeten op de website: alles staat bij elkaar. Ook is dit de plek waar mensen direct ‘landen’ als ze op een gekoppelde advertentie klikken. Doordat deze pagina’s in het teken staan van een bepaald onderwerp, zijn ze goed te optimaliseren voor Google en zal Consis Academie hoger in de zoekresultaten komen te staan.

opleiding consis

Heeft jouw organisatie een aparte (nieuwjaars)campagne? Dan is een landingspagina de ideale manier om bezoekers naartoe te verwijzen. Wij helpen je graag op weg, van design tot SEO-proof teksten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!