Goed nieuws! Social Brothers organiseert op 12 september 2024 de tweede editie van Meet the Innovators in Utrecht, op Orteliuslaan 1000. Bereid je voor op een dag vol inspirerende presentaties, interactieve workshops en de nieuwste digitale trends. Dit is dé kans om van de beste te leren en je netwerk uit te breiden.

Wat kun je verwachten?

Inspirerende Presentaties: Ontdek de nieuwste inzichten in AI, AR & VR, Blockchain, Design Thinking, Digital Transformation, E-Commerce, Marketing Automation, Omnichannel Retail, Payments, RevOps, en Security. Onze sprekers zijn toonaangevende experts die hun kennis en ervaringen met je zullen delen.

Interactieve Workshops: Neem deel aan hands-on sessies die je creativiteit en vaardigheden zullen stimuleren. Leer door te doen en krijg praktische tips die je direct kunt toepassen in je werk.

Netwerken: Maak kennis met andere professionals en innovators uit de industrie. Dit is de perfecte gelegenheid om waardevolle contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Waarom je dit niet wilt missen

Na de enthousiaste reacties van vorig jaar, zijn we er zeker van dat ook dit jaar een groot succes wordt. We hebben het programma uitgebreid met meer sprekers, extra workshops en nieuwe netwerkmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit de dag haalt.

Blokkeer de datum in je agenda en bereid je voor op een waardevolle ervaring. Meld je vandaag nog aan om je plek te reserveren!

RSVP: Vul het formulier hieronder in om je aanmelding te bevestigen. Wij kunnen niet wachten om je daar te ontmoeten!