Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Online marketing scan

Wat doe je tijdens deze roerige tijden met je (online) marketingbudget?
Stoppen? Of doorgaan?
Gekke tijden

Bijna dagelijks krijgen we de vraag onze opdrachtgevers hoe zij het beste om kunnen gaan met de huidige Corona situatie. Lastige keuze natuurlijk, er zijn ontzettend veel onderdelen om naar te kijken.

Conversies & Optimalisaties

We zien dat de prijs per klik of conversie aan het dalen is, maar dat de interactie per advertentie minder is. Niet onbelangrijk, maar wat doet je concurrent eigenlijk op dit moment? Stopt die? Of is die juist extra aan het investeren? Daarom introduceren wij de advertentiescan.

Verticaal

Voor wie?

Deze scan is voor ieder bedrijf wat zich online presenteert. Van B2C Webshops of B2B websites met producten of diensten. Wanneer je concurrenten actief zijn online, is het goed om hun gedrag te monitoren.

Wat haal je uit de advertentiescan

Leuk zo’n advertentiescan, maar wat heb je er aan? Je krijgt van ons een analyse van de volgende punten:

  • Concurrentie analyse
  • Advies op Google Ads optimalisaties
  • Zoekwoordentrend analyse
  • Online kansen en bedreigingen

Daarnaast laten we in een 1-1 sessie samen door de analyse, zodat je direct weet wat er te verbeteren valt. Kortom alles om ervoor te zorgen dat je ook in deze tijd effectief aan de slag kan met je online marketing campagne.