Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

SEO Marketing Scan

Sinds 2011, datagedreven marketing

Social Brothers gelooft in leads, conversies en datagedreven online marketing. Samen met ons team van specialisten ontwikkelingen wij een SEO strategie die de zichtbaarheid van jouw website verhoogt. De basis van SEO ligt bij techniek, content en autoriteit.

Doorlinken vanuit de activiteiten naar de specifieke diensten

Team foto online marketing
Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met de volgende SEO activiteiten:

Content

SEA

Techniek

Automation

Backlinking

Growthhacking
Schermafbeelding 2020-05-20 om 11.42.15
Onze SEO aanpak:

In deze SEO scan analyseren wij de drie pijlers op het gebied van SEO.

Techniek

Online vindbaarheid begint met een goede techniek. In de SEO scan krijg jij een overzicht van de techniek van jouw website. Wat zijn de bottle necks en waar bevinden zich de quick wins op weg naar een goede vindbaarheid.

Content

Gebruik jij de juiste keywords en zijn jouw teksten op de juiste manier geschreven om goed vindbaar te zijn in Google? Dit is wat wij analyseren binnen deze quick scan.

Autoriteit

Autoriteit zegt iets over het vertrouwen wat Google in jouw website heeft. Hoe meer vertrouwen hoe beter jouw website scoort in Google. Backlinking draagt bij aan de autoriteit. Wij analyseren hoe jouw backlinking strategie ervoor staat en wat er verbeterd kan worden.

Korte lijntjes, persoonlijke aanpak en snel schakelen. Dit zorgt ervoor dat wij samen met jouw (marketing)team online stappen gaan zetten.

Haal het maximale uit je website!

Vul de onderstaande gegevens in en ontvang jouw SEO scan.

 

52
Digital roadmap: Even uitzoomen

Zonder een duidelijke doelstelling is online marketing niet mogelijk. Een SEO campagne is één schakel binnen een goede online marketing strategie. Door onze digital roadmap leggen wij in overleg de basis voor online groei. Onze roadmap geeft een duidelijk beeld van welke stappen wij willen gaan zetten voor jouw bedrijf.

We groeien samen door de volgende stappen te zetten:

Stap 1: Creatieve sessie
Stap 2: Onderzoek
Stap 3: Eenmalige optimalisaties
Stap 4: Uitvoeren, testen & optimaliseren

Ben jij benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn
Ons team

Melvin Woudenberg
Online Strategie
Melvin@socialbrothers.nl

Lisanne Vroomen
Content creatie
Lisanne@socialbrothers.nl

Brian Winters
SEO
Brian@socialbrothers.nl

Teun van Kleef
SEA
Teun@socialbrothers.nl

Contact

Meer weten over onze diensten of vrijblijvend een offerte aanvragen?