Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

SEA Marketing Scan

Sinds 2011, datagedreven marketing

Social Brothers gelooft in leads, conversies en datagedreven online marketing. Samen met ons team van specialisten ontwikkelingen wij op maat gemaakte online marketingcampagnes of maandelijkse groeiplannen. De basis ligt in een online strategie, continu testen en maandelijks optimaliseren.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag hieronder de SEA scan aan!

Team foto online marketing
Jouw SEA checklist:

Zoekwoorden

Target

Teksten

SEA

Landingspagina

Social
Schermafbeelding 2020-05-20 om 11.42.15
Onze aanpak: Jouw digitaal bureau

Waar focussen wij ons op bij het uitvoeren van de SEA scan voor jou:

Zoekwoorden

De basis van een goede SEA campagne ligt in kwaliteit en relevantie van de gebruikte zoekwoorden. Vertaald komt de kwaliteit neer op de juiste combinatie tussen het zoekvolume en de kosten per click. Voor de relevantie moet jij jezelf afvragen of je ook daadwerkelijk de juiste doelgroep weet te bereiken. Gezamenlijk vormen deze twee pijlers de basis onder een sterke SEA strategie.

Teksten

Met het bereiken van de juiste doelgroep is het nu zaak een advertentie op te stellen die geïnteresseerden weet te triggeren. Hierbij moeten de gebruikte teksten aansluiten op de vraag van jouw potentiële klanten.

Landingspagina

Hebben jouw advertenties de aandacht getrokken? Dan is het zaak dat mensen die doorklikken ook naar een relevante pagina geleid worden. Is de achterliggende landingspagina dus in staat de vraag voor jou leads te beantwoorden en nog belangrijker, zet het ze aan tot een conversie?

Denk jij heelhuids door onze SEA scan te komen? Vraag hem dan nu aan hieronder!

Haal het maximale uit je Google ads campagne!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de gratis SEA-scan

52
Digital roadmap: Even uitzoomen

Zonder een duidelijke doelstelling is online marketing niet mogelijk. Een SEA campagne is één schakel binnen een goede online marketing strategie. Door onze digital roadmap leggen wij in overleg de basis voor online groei. Onze roadmap geeft een duidelijk beeld van welke stappen wij willen gaan zetten voor jouw bedrijf.

We groeien samen door de volgende stappen te zetten:

Stap 1: Creatieve sessie
Stap 2: Onderzoek
Stap 3: Eenmalige optimalisaties
Stap 4: Uitvoeren, testen & optimaliseren

Ben jij benieuwd wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Projecten waar we trots op zijn
Ons team

Melvin Woudenberg
Online strategie
Melvin@socialbrothers.nl

Lisanne Vroomen
Content creatie
Lisanne@socialbrothers.nl

Brian Winters
SEO
Brian@socialbrothers.nl

Teun van Kleef
SEA
Teun@socialbrothers.nl

Contact

Meer weten over onze diensten of vrijblijvend een offerte aanvragen?