Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Digitoegankelijkheid

Is jouw website voor iedereen toegankelijk?
Doe de digitoegankelijkheidscan voor development of design!
WCAG 2.1

Websites voor overheidsinstanties moeten vanaf 23 september 2020 voldoen aan de WCAG 2.1 (Web Content Accessibility Guidelines). Maar ook voor andere organisaties is dit belangrijk, want voor 2 miljoen Nederlanders zijn veel websites door bijvoorbeeld blindheid, doofheid, maar ook laaggeletterdheid niet voldoende toegankelijk. Met een website die niet voldoet aan de WCAG, mis je dus een groot deel van je doelgroep. Vervelend voor jou én voor hen.

Digitoegankelijkheidscan

Met onze scan krijg je snel zicht op hoe toegankelijk je website is en wat er nog verbeterd moet worden. We kunnen zowel kijken naar de technische kant als naar het design.

webtoegankelijkheid: toetsenbord met knop met rolstoel

Voor wie?

Deze scan is er op de eerste plaats voor overheidsinstanties van gemeentes tot Rijksoverheid. Maar ook voor de B2C-sector is het raadzaam om te zorgen voor een goed toegankelijke website of webshop.

Digitoegankelijkheid is voor: overheid, semi-overheid, webshops, webwinkels en corporates

Wat haal je uit de digitoegankelijkheidscan?

Leuk zo’n scan, maar wat heb je er aan? Je krijgt van ons een analyse van de volgende punten:

  • Development
  • Design

Daarnaast bespreken we in een 1-1 sessie samen de analyse, zodat je direct ziet waar je website nu staat en wat er te verbeteren valt. Kortom, de analyse vormt het beginpunt voor een digitoegankelijke website.Alvast even de diepte in?

Wil je alvast meer weten over digitoegankelijkheid? Lees dan onze blogs over digitoegankelijkheid