Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Verschil maken bij Maintenance NEXT

Dinsdag 11 tot en met 13 april 2017 vond Maintenance NEXT plaats in Rotterdam. De onderhoudsbeurs voor industrieel ondernemend Nederland. Wat een jonge IT-club uit Utrecht daar te zoeken heeft? Wij doken in een andere wereld om die wereld kennis te laten maken met innovaties die mogelijk zijn binnen de sector. Een korte terugblik!

Melvin Woudenberg Maintenance Next
Maintenance NEXT?

Op de Facebookpagina van het evenement wordt de beurs als volgt geïntroduceerd: Maintenance NEXT 2017, dé belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Hier komt de hele sector drie dagen bijeen met als doel het Nederlandse installatiepark zo optimaal mogelijk te laten functioneren.Het moge duidelijk zijn dat innovatie hier een belangrijke rol in speelt. En zodra er gevraagd wordt om innovatie, weten wij dat wij erbij moeten zijn. Tijdens de beurs maakten wij onderdeel uit van het innovatiepaviljoen XL van iTanks.

Verschil maken

Hoewel wij meer doen dan het ontwikkelen van andere werelden (Virtual Reality) of gemixte realiteiten (HoloLens), zijn dit wel twee onderdelen die goed aangeven waar wij voor staan: innovatie. “Op een beurs als Maintenance NEXT kun je echt verschil maken, omdat veel bedrijven goed werk leveren, maar dit al wel jaren op dezelfde manier doen. Wij proberen met Mixed- en Virtual Reality de traditionele en soms conservatieve markt te vernieuwen”, aldus Melvin Woudenberg (Social Brothers).

Andere wereld

Wat gebeurt er wanneer je de Virtual Reality-bril Oculus Rift op je hoofd zet? Rob Ammerlaan: “je stapt een onderzeebootloods in, waarbij je de stands van verschillende standhouders ziet zodra je rondloopt. Je ziet bijvoorbeeld een stand van vijf pallets met een persoon die bij het bedrijf hoort. Zodra je interactie zoekt met die persoon speelt er bijvoorbeeld een filmpje af van het bijbehorende bedrijf”.

Gemixte wereld

De HoloLens is relatief nieuw en is tot nu toe het beste Mixed Reality device. Om de beurs kennis te laten maken met dit fenomeen gaf Melvin twee workshops van een uur, waarin hij vertelde wat de HoloLens precies is, wat de bril kan, wat de toekomst is van Mixed Reality en hoe de toekomst er naar verwachting uitziet. “De reacties waren zeer positief, men vroeg zich af hoe dit allemaal mogelijk was en wat de mogelijkheden zijn voor hun bedrijf”.

HoloLens op Maintenance NEXT
Het vervolg

De deelname aan Maintenance NEXT bevestigt dat wij met mooie innovatieve zaken bezig zijn. Nu zijn onze HoloLens en Oculus Rift gelukkig niet exclusief op beurzen te bewonderen, maar zijn testritjes bij ons op kantoor ook mogelijk. De HoloLens is ook te huur en ook voor workshops over de innovatieve toepassingen weet je ons te vinden!

Lennart Boele

Lennart Boele

Marketing Avonturier
Marketing Avonturier | Presenter | Social Media enthousiasteling
Lennart Boele
Lennart Boele