Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

SPAR University app een groot succes

Afgelopen augustus is de SPAR University app verschenen in de app stores van iOS en Android. Social Brothers heeft deze app mogen ontwerpen en bouwen, en is ontzettend blij met het resultaat.

SPAR University is er voor iedereen op de campus, van studenten en medewerkers tot iedereen die langsloopt. Het streeft naar blije klanten in de  winkels, en wil iets extra’s toevoegen door middel van de app.

De app is een uitstekend voorbeeld van hoe bricks (fysieke winkels) en clicks (de app) met elkaar kunnen worden gecombineerd en elkaar kunnen versterken. Gebruikers kunnen in de app deals claimen, aankopen doen en sparen voor producten. Het is zelfs mogelijk om jouw gespaarde koffie te delen met een vriend/vriendin!

SPAR

Gebruikers en downloads

Gemiddeld zijn er sinds de lancering van de app meer dan 20.000 actieve gebruikers per maand, en de app wordt zo’n 65.000 keer per maand geopend. Het totaal aantal downloads van de app is ondertussen ook al meer dan 20.000. Uiteraard staat hij nog maar 3 maanden online, maar dit geeft zeker weer dat de lancering van de app succesvol te noemen is.

Gedrag in de app

Wanneer we kijken naar het gedrag dat vertoond is, komen een paar punten naar voren. Van de ruim 10.000 claims (op deals) die gedaan zijn in de app, is meer dan de helft een gratis kopje koffie of thee. De top drie wordt afgemaakt door de gekleurde donuts en het iets meer verantwoorde tussendoortje: de mandarijn. In totaal zijn er meer dan 100 daadwerkelijke aankopen gedaan via de app.

Top 10 claims
Gebruikers per locatie
Renze Klaveringa

Renze Klaveringa

Marketing Avonturier | Social Media fanatiekeling
Renze Klaveringa

Laatste berichten doorRenze Klaveringa (Bekijk Alle)