Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Recras koppeling

Heeft uw bedrijf een Recras abonnement afgesloten? Dat is handig, maar een complete integratie binnen uw website is nog niet zo gemakkelijk. Wij hebben de mogelijkheid om met de verschillende bekende CMS’en te koppelen (WordPress, Joomla, Drupal en andere). Als ervaren IT professionals geven wij advies op maat en schatten wij in hoe complex de koppeling zal zijn. Wij kunnen uw Recras pakket koppelen met verschillende websites, vaak al binnen 2 weken.

recras koppeling

Voor wie?

Wij hebben onder andere voor de volgende klanten voorzien van een Recras koppeling, al dan niet in combinatie met onze andere online diensten:

escape room schagen

Escape Room Schagen heeft in februari 2017 haar deuren geopend. Voor Escape Room Schagen hebben wij de website ontworpen en gebouwd waarbij we een Recras koppeling hebben geïntegreerd.

Lees hier meer over in onze case

liz events

Liz Events heeft een groot aanbod aan bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes door heel Nederland. Omdat Liz Events graag het reserveren op eigen website wilde houden, werden wij ingeschakeld voor een Recras integratie.

Bekijk de integratie

escapepark

Voor Escape Park hebben wij een Recras koppeling gemaakt. Door het reserveren op de eigen website te houden en niet doorlinken naar Recras merkte Escape Park direct positievere reacties van eigen klanten!

Bekijk hier het resultaat

Wilt u snel en voordelig profiteren van een goed werkende Recras koppeling?
Neem dan direct met ons contact op via 030 737 09 02 & info@socialbrothers.nl 

Verder is er meer informatie verkrijgbaar via het onderstaande contactformulier