Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Newsflash maart 2017

Ook in de afgelopen maand zijn de nodige projecten de revue gepasseerd. Hieronder een kleine greep uit ons werk in maart 2017.

spar university

SPAR University

SPAR University ondergaat een transformatie en wij zijn daar voor een groot deel verantwoordelijk voor. Waar eerder de focus lag op een platform naast de supermarkt voor studenten, ligt de focus nu direct op SPAR University. Wat kun je hiervan verwachten de komende tijd? Een volledig nieuwe website, een app met strakke deals en kortingen en social media die af en toe het randje opzoekt. Precies zoals je het van SPAR University gewend bent, maar net zo goed van ons.

Virtual- en Augmented Reality: Realiteit

Werelden gaan letterlijk open met de Oculus Rift en de HoloLens. Wij spreken al een tijdje over de potentie die wij zien voor ondernemend Nederland en nu gaat het bedrijfsleven deze potentie ook zien. Het komt steeds vaker voor dat we HoloLens demonstraties verzorgen. We hebben inmiddels op een aantal beurzen gestaan om mensen kennis te laten maken met Virtual- en Augmented Reality en de aanvragen blijven binnenstromen. Deze maand stonden we met iTanks op ZIE 2017 met de HoloLens en Oculus Rift. Meer informatie over de HoloLens? Bekijk onze actiepagina!

hololens
vanblik

VanBlik

Nadat VanBlik in de top 3 van de AH Product Pitch 2016 eindigden, liggen ze binnenkort in meer dan 650 Albert Heijns overal door Nederland! VanBlik introduceert de productlijn Blik. Nieuwe belevingen gemaakt van eerlijk vlees, zonder schadelijke toevoegingen en met beperkt gebruik van zout.

Een nieuw product betekent een nieuwe uitdaging en die gaan wij graag aan! Samen met VanBlik hebben we afgelopen maand om de tafel gezeten voor een nieuwe website en een goede online- en social media strategie. Door de nieuwe website te combineren met een goede strategie en campagnes, maakt Nederland snel kennis met VanBlik.

Blik, binnenkort ook bij jou in de kast!

Benieuwd wat wij wellicht voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Bram Deenik

Bram Deenik

Marketing Avonturier
Bram Deenik

Laatste berichten doorBram Deenik (Bekijk Alle)