Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Interview met ons nieuwe marketingtalent: Ninke van Erp!

Bij Social Brothers maken we graag gebruik van jong talent. Deze week willen we je voorstellen aan Ninke van Erp, onze nieuwe stagiaire op de marketingafdeling. Welkom Ninke!

Ninke vertel ons eens, wie ben je en waar kom je vandaan?
Hoi, mijn naam is Ninke van Erp. Ik ben woonachtig in een klein dorpje genaamd Timboektoe eh, Geffen (dat ligt tussen ‘s-Hertogenbosch en Oss) in Brabant, daar ben ik opgegroeid en woon ik nu nog steeds graag, ik ga echter binnenkort tijdelijk verhuizen naar Utrecht vanwege de ietwat lange reistijd..

Wat ga je doen bij Social Brothers?
De komende tijd zal ik bij Social Brothers gaan afstuderen, ik zit momenteel namelijk op Avans Hogeschool. Dit betekent in de praktijk dat ik drie dagen in de week zal gaan meelopen op de marketingafdeling en één dag in de week zal werken aan mijn onderzoek, wat voornamelijk in zal gaan op de opmars van Augmented en Virtual Reality in marketing. Straks ben ik dus (hopelijk) de expert op dit gebied binnen de marketing. 

Waarom past Social Brothers bij jou?
Ik zou zeggen dat SB goed bij mij past vanwege de bedrijfscultuur, deze vind ik erg belangrijk. Je moet ergens werken waar je jezelf op je gemak voelt, dan gaat je werkplezier én productiviteit meteen omhoog. Toen ik voor het eerst bij Social Brothers op gesprek mocht komen had ik hier al een goed gevoel over en hing er een ontspannen sfeer. Vergis je alleen niet, iedereen werkt ontzettend hard!

Wat verwacht je van je stage?
Ik verwacht dat ik nog veel meer zal gaan leren op het gebied van online marketing. Ik zal in de eerste instantie veel tijd moeten stoppen in het onderzoeken van het beste afstudeeronderwerp met betrekking tot de online marketing binnen Social Brothers. Daarnaast verwacht ik natuurlijk dat ik een hele leuke tijd tegemoet zal gaan.

Apple of Android?
Sowieso Apple. Lang geleden heb ik Android gehad maar ik ben momenteel ben ik zo gewend geraakt aan Apple en het besturingssysteem, dat ik niet meer zou willen wisselen.

Welk cijfer zou jij je eigen geheugen geven?
Lastige vraag ik denk een 6,5. Het ligt er heel erg aan hoe belangrijk ik iets vind. Ik ben namelijk erg slecht in het onthouden van de weg, vandaar dat ik altijd de navigatie aan zet. Maar vroeger vond ik muziekles bijvoorbeeld erg leuk, daarom ken ik alle liedjes van de basisschool nog precies uit mijn hoofd (vervelend genoeg). 

Wat zou je doen, als je na een werkdag het gebouw uitloopt en de loterij van 10 miljoen euro hebt gewonnen?
Reizen, dit wil ik al heel erg lang. Met 10 miljoen kan ik wel een heel mooi reisje maken. Daarna waarschijnlijk gewoon weer ergens gaan werken en een paar huizen in Amsterdam kopen en verhuren, business as usual.

Anyway, ik ben dus Ninke en over 4 maanden kan ik jullie álles vertellen over de opmars van Augmented en Visual Reality in de wondere wereld van marketing!

 

Anne-Marie Slot

Anne-Marie Slot

Als content creator bij Social Brothers houd ik mij bezig met het schrijven en opmaken van teksten en blogs op de website.
Anne-Marie Slot

Laatste berichten doorAnne-Marie Slot (Bekijk Alle)