09 mei 2022

Samen met Verloning.nl het nieuwe werken op de kaart zetten

❤️ Project
9 min. leestijd

Wil jij als zelfstandige aan de slag en je zaakjes goed geregeld hebben? Onze partner Verloning.nl heeft als missie het ontzorgen van modern werkenden door de facturaties, sociale- en fiscale verplichtingen en zekerheden voor jou te regelen. Verloning is een voorloper in de markt met hun diensten voor modern werkende. Wij hebben een langdurige samenwerking met onze partner Verloning.nl waarbij we hen ondersteunen in het schaalbaar verder laten groeien van de digital marketing en het aantal registraties op Verloning.nl.

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures

Hoge conversies door data gedreven campagnes

Oplossing

Door middel van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek hebben we een volledig nieuwe marketing funnel ontwikkeld voor Verloning. In de bovenkant van de funnel focussen we ons op de push & pull marketing van verschillende kanalen. Daaronder ligt de focus op gefaseerde retargeting om ervoor te zorgen dat iedereen in de funnel de campagnes te zien krijgt. Deze campagnes zijn ingedeeld op vier intentie niveaus: branded, ZZP’ers, freelancers en geïnteresseerde zelfstandige ondernemers die al op zoek zijn naar een platform zoals die van Verloning. 

Daarnaast konden we door uitgebreid zoekwoorden onderzoek duidelijk in kaart brengen wat de behoeftes zijn van modern werkende. Op basis van hun online zoekgedrag hebben we de digital marketing gestuurd. Dynamische text replacement op de landingspagina’s zorgt ervoor dat de pagina’s perfect aansluiten op de zoekintentie van de bezoeker. Verder hebben we in samenwerking met Verloning het aanmeldingsproces gestroomlijnd. De verbetering in de customer journey heeft door het binnenhalen van leads groei gerealiseerd voor Verloning.nl

Eerst hebben we effectieve campagnes gedraaid met als doel een zo laag mogelijke kosten per conversie. Na de eerste periode waarin we met succes een lage CPA hebben weten te bereiken, zijn wij samen met Verloning aan de slag gegaan om schaalbaar te groeien. Hierin is de oplossing het algoritme van onze campagnes verrijken met geavanceerde conversie data. De campagnes worden op data gestuurd wat resulteerde in betere resultaten met een lagere CPA. De groei van het account zorgde voor nog meer conversie data waardoor er een vliegwiel is ontstaan.

Facts & figures

  • Van 12.000 registraties naar een totaal van 39.000 
  • Van een 7 conversie focus naar 1 conversie focus 
  • 5% conversie ratio 
  • 2.7 miljoen vertoningen 
Facts Verloning

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

DevelopmentDigitoegankelijkheidOnline MarketingSEASEOStrategyUX Design
Toon alle inspiratie