08 aug 2022

Een geheel nieuw platform voor Mensely ‘Leiderschap en inzetbaarheid’

❤️ Project
9 min. leestijd

Wist je dat het medisch verzuim onder werkende al jaren aan het stijgen is? Het is van belang om te weten wat de onderliggende oorzaak hiervan is, zodat op tijd de juiste preventie aangeboden kan worden. Onze partner Mensely, onderdeel van Human Total Care, zet zich in om verzuim te voorkomen, inzetbaarheid te vergroten en personeelsverloop te verlagen. Dit willen zij bereiken door bedrijven kundige professionals, slimme diensten en de juiste kennis aan te bieden. Goed leiderschap speelt hier een cruciale rol in het oplossen van het verzuim probleem. Zo heeft Mensely ons gevraagd zowel een openbaar als intern online platform ‘Leiderschap en inzetbaar’ te creëren. Een belangrijk onderdeel dat wij voor dit platform ontwikkeld hebben is de VOS, oftewel de Verzuim Oorzaak Scan. Met deze scan kan inzichtelijk gemaakt worden wat de oorzaak van iemand zijn verzuim is.

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures
blog onderwerpen mensely

En dat allemaal met één codebase!

Oplossing

Door gebruik van zowel interne als externe vragenlijsten te faciliteren hebben wij gekozen voor een generieke opzet. Voor de gebruiker zijn de vragenlijsten aan de front-end niet van elkaar te onderscheiden, maar aan de back-end zijn deze lijsten toch zeker verschillend. De vragenlijsten vergaren (medische) gebruikersinformatie, daarom is het van belang om deze informatie te anonimiseren. In verband met de privacywetgeving en gevoeligheid van de gebruikersinformatie wordt de data van gebruikers periodiek geleegd. 

Om het platform schaalbaar te kunnen laten groeien hebben wij gekozen voor een modulaire opbouw. Hierbij is het makkelijk om modules en bijbehorende functionaliteiten toe te voegen aan de kennisbank. Deze nieuwe content is gebouwd op één en dezelfde code.

Facts & figures

  • 105 blog artikelen openbaar online
  • 29 onderwerpen
  • Geanonimiseerd platform
geanonimiseerde website Mensely

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

DevelopmentDigitoegankelijkheidOnline MarketingSEASEOStrategyUX Design
Toon alle inspiratie