08 jul 2022

Een compleet nieuwe website met bijpassende merkidentiteit voor Jament

steven
Steven
❤️ Project
9 min. leestijd

Iedereen heeft wel zijn of haar fantasieën, toch? Bij onze partner Jament kunnen al die fantasieën werkelijkheid worden. Zij geloven in een wereld waar vrouwen echt de tijd vrijmaken voor hun intieme moment. Met een gepassioneerd team aan vrouwelijke adviseurs draagt Jament bij aan jouw sensuele ontdekkingstocht. We hebben een langdurige samenwerking met Jament waarbij we allround opdrachten op gebied van online marketing, website development en design voor hen uitvoeren.

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures
Jament Speed Performance

‘Shero’ staat centraal!

Oplossing

Voor Jament hebben wij een passende merkidentiteit ontwikkeld waarbij ‘Shero’ centraal staat. Zoals Jament met hun slogan al aangeeft, ‘Alles voor haar plezier‘, focust het bedrijf zich op de vrouwelijke doelgroep. Ze willen de doelgroep empoweren om hun eigen seksualiteit te ontdekken. Deze visie samen met de classy look en feel zijn doorvertaald naar de designs op de website. 

De website structuur is gebaseerd op data vanuit de digitale marketing. We hebben een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd om populaire termen in de markt te identificeren. De meest populaire termen zijn vervolgens gebruikt in de ontwikkeling van een slim filerings menu. Deze fasset based filtering maakt het mogelijk om op producttype, kleur, prijs en maat te selecteren. Daarnaast is het ook mogelijk om op materiaal en vibratie niveau te filteren. Het zoekwoorden onderzoek is ook gebruikt om kansen in de markt te herkennen en hierop in te spelen om zo een unieke marktpositie voor Jament te verwezenlijken. 

Verder, hebben wij op de website verschillende API koppelingen met logistieke en administratieve partners ingebouwd. Jament is hierdoor in staat om zowel in Nederland als België producten te leveren. De productvoorraad is gesynchroniseerd via channable, API-koppelingen zorgen voor een verbinding met logistieke partners zoals Bol.com en Google Shopping. Als resultaat worden de voorraad niveaus multichannel geupdate.

Facts & figures

  • Geheel nieuw ontwikkelde huisstijl 
  • Website Speed Performance onder 1,5 sec
  • > 3.300 producten op de website  
Geheel nieuw ontwikkelde huisstijl jament

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

DevelopmentDigitoegankelijkheidOnline MarketingSEASEOStrategyUX Design
Toon alle inspiratie