Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Even voorstellen: Tekstschrijver Lisanne Vroomen

geschreven door Lisanne Vroomen op 12 jun. 2020

Lisanne Vroomen is sinds maart tekstschrijver voor Social Brothers. Ze gaat vooral aan de slag met blogs en andere content voor de website van Social Brothers en WP Brothers. Verder ondersteunt ze het marketingteam en schrijft ze content voor klanten. 

 

Hoe ben je bij Social Brothers terecht gekomen?

Via de Werken bij website van Social Brothers! Zo kwam ik erachter dat er hier een  tekstschrijver werd gezocht. Deze vacature sprak me aan, niet alleen omdat de werkzaamheden goed aansluiten bij mijn achtergrond als neerlandica en communicatiemedewerker, maar omdat Social Brothers op mij overkwam als een erg leuke werkplek. Na gesprekken met Luuk, Steven en Melvin heb ik hier mijn nieuwe werkplek gevonden.

Wat ga je doen bij Social Brothers?

Als tekstschrijver ga ik uiteraard teksten schrijven. Dat doe ik zowel voor de website van Social Brothers als de website van WP Brothers. Ik ga blogs schrijven over onderwerpen die relevant zijn voor SB en WP. Dat zijn heel diverse onderwerpen, van Augmented Reality en Headless CMS tot de voordelen van WordPress. Ik kijk ernaar uit om me in al deze onderwerpen verder te verdiepen. Daarnaast zal ik ook een stukje tekstredactie op me nemen en ook voor klanten gaan schrijven.

Welke talenten kom je brengen bij Social Brothers?

Als geesteswetenschapper en neerlandica heb ik een andere achtergrond dan mijn collega’s. Ik ben een expert op het gebied van tekst en taal. Als een pietje-precies zorg ik ervoor dat elke tekst perfect in orde is, zowel op het gebied van spelling en grammatica als op het gebied van aansluiting met de doelgroep en SEO. Gestructureerde teksten met duidelijk taalgebruik zonder concessies te doen aan de inhoud, dat is mijn handelskenmerk.

Waar kunnen collega’s je voor wakker bellen?

Een dt-fout op de website. Die ga ik dan meteen verbeteren!

Wat moet we verder nog van je weten?

In het verleden heb ik me aan de Universiteit van Antwerpen verdiept in de Digital Humanities. Dat is een vakgebied waarin gekeken wordt wat nieuwe digitale middelen kunnen betekenen voor de geesteswetenschappen. Zo heb ik met computerprogramma’s voor tekstanalyse nieuwe inzichten verkregen in middeleeuwse teksten. Hierdoor heb ik als alfa meer affiniteit met IT dan je in eerste instantie zou denken.

Lisanne Vroomen

Lisanne Vroomen

Lisanne is tekstschrijver bij Social Brothers.

Inspiratie nodig bij een project?

Neem contact op via Whatsapp

info@socialbrothers.nl

030 737 09 02

Utrecht, Europalaan 100
Rotterdam, Klinknagelstraat 8