Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Even voorstellen: Projectmanager Manon Rutgers

geschreven door Manon Rutgers op 03 sep. 2020

Manon Rutgers werkt sinds kort als Project Manager bij Social Brothers. Ze heeft haar bachelor European studies in Maastricht gevolgd. Tijdens haar stage in Breda kwam ze erachter dat ze de coördinerende rol in online marketing veel interessanter vond dan de uitvoerende rol. Daarom heeft ze na haar bachelor in Maastricht de master Bedrijfscommunicatie en digitale media in Tilburg behaald.

Hoe ben je bij SB terecht gekomen?

Ik zocht naar een functie als projectmanagement in de digitale sector en toen kwam ik online de vacature van Social Brothers tegen. Ik vind online marketing heel leuk en de digitale sector spreekt mij erg aan. Het is heel innoverend en verandert continu. Je kan zoveel verschillende kanten op met digitale media en dat vind ik heel cool. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, van online marketing tot websites, VR/AR. Ik heb mijn scriptie geschreven over chatbots en een bestuursjaar als projectmanager web & media gedaan. Dat vond ik superleuk en hierdoor werd mijn digitale interesse nog meer geprikkeld!

Mijn stage online marketing in Breda was bij een jong bedrijf. Dat gaf me de mogelijkheid om veel zelfstandig op te pakken. Dat wilde ik graag weer. Zo ben ik bij Social Brothers terecht gekomen.

Wat ga je doen bij SB?

Mijn functie is onder te verdelen in twee taken. Als projectmanager marketing ga ik de online marketing projecten van begin tot eind goed begeleiden. Ik zorg dat het klantcontact goed verloopt, dat er een kloppende planning is, dat mijlpalen worden behaald en dat er een mooi eindresultaat wordt opgeleverd. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor support. Ik zorg ervoor dat het klantcontact na afronding van projecten goed onderhouden wordt, vragen beantwoord worden en technische problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Welke talenten kom je brengen bij SB?

Ik ben niet bang voor een uitdaging en zal niet snel ‘nee’ zeggen. Ik ben een doorzetter: als iets niet lukt, ga ik niet bij de pakken neerzitten en zoek ik mogelijkheden om het alsnog op te lossen. Verder ben ik heel dynamisch en flexibel: je kan me overal neerzetten en ik vind mijn weg wel.

Waar kunnen klanten of collega’s je voor wakker bellen?

Ik hou van avontuur en sensatie. Als iemand aan mijn bed staat en zegt ‘Kom, we gaan naar deze stad in Europa’ of ‘We gaan iets geks doen’, dan pak ik mijn spullen en we gaan. Daarnaast kun je me wakker bellen als je me vertelt dat er zojuist een mega belangrijke marketing opdracht is binnen gehaald die ik mag gaan managen. Door me dat vertrouwen te geven, spring ik mijn bed wel uit!

Wat moet we verder nog van je weten?

Ik kan niet niks doen en ben eigenlijk altijd in de weer, ik haal mijn energie uit anderen om me heen! Ik vind het leuk om nieuwe steden te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb ook op heel veel verschillende plekken gewoond: Doetinchem, Maastricht, Cluj-Napoca in Roemenië, Breda en Tilburg. Nu woon ik in Utrecht en ben ik deze stad aan het ontdekken!

Lisanne Vroomen

Lisanne Vroomen

Lisanne is tekstschrijver bij Social Brothers.

Inspiratie nodig bij een project?

Neem contact op via Whatsapp

info@socialbrothers.nl

030 737 09 02

Utrecht, Europalaan 100
Rotterdam, Klinknagelstraat 8