Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Even voorstellen: Office manager Lisa Pot

Lisa Pot is sinds eind februari de nieuwe office manager van Social Brothers. Ze is geboren en getogen in Leusden. We stellen haar een aantal vragen om haar wat beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf?
Ik houd van gezelligheid en heb graag mensen om mij heen. Wat veel mensen niet van me verwachten is dat ik softbal speel. Behalve dat ik de sport zelf heel leuk vind, hebben we een hecht team die ik buiten softbal om ook veel zie. En ik vind het heerlijk om buiten te sporten.

Hoe ben je bij SB terecht gekomen?
Ik heb de opleiding Hotelmanagement gevolgd en bij hotels aan het front office gewerkt. Hier ben je het aanspreekpunt voor de gasten en leer je met allerlei situaties en vragen omgaan. Na mijn opleiding ben ik begonnen als office assistent, wat natuurlijk veel raakvlakken heeft met hotelmanagement. Op LinkedIn zag ik de vacature voor een office manager bij Social Brothers. De functie-omschrijving sprak mij aan en ik zag er een leuke uitdaging in. Daarom heb ik gesolliciteerd.

office manager lisa pot

Toen ik hier binnenkwam kreeg ik meteen een heel welkom en goed gevoel. Tot nu toe heb ik het hier heel erg naar mijn zin. Social Brothers straalt heel erg uit dat we hier met zijn allen doen en dat iedereen zich inzet. Wij zijn een echt team.  

Wat doe je bij Social Brothers?
Ik ben office manager. Het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit de administratie. Ik heb contact met klanten en regel de facturatie. Maar daarnaast sta ik ook klaar voor de medewerkers. Ze kunnen bij me terecht met vragen over HR, contracten, vakantiedagen enzovoort. Ik ondersteun onder andere Rob en Steven op kantoor en zorg ervoor dat iedereen happy is. Ik organiseer ook events voor medewerkers: zo regel ik nu een zoom-bootcamp voor de collega’s om op afstand toch samen te sporten. 

Welke talenten kom je brengen bij SB?
Ik kan goed organiseren en plannen. Daarbij vind ik het prettig om voor mensen klaar te staan en hen werk uit handen te nemen. Voor mijn functie is het handig dat ik goed en snel kan schakelen tussen verschillende taken. Ik vind het ook fijn om met meerdere zaken bezig te zijn. Verder ben ik blij dat ik mijn creativiteit kwijt kan bij Social Brothers, bijvoorbeeld via het organiseren van de zoom-bootcamp. 

Waar kunnen klanten/collega’s je voor wakker bellen?
Als er echt iets met iemand is of als iemand echt iets nodig heeft, zou ik daar altijd voor klaar staan. Verder ben ik gek op sushi, dus daar kan je me ook zeker voor wakker maken ‘s nachts!

Wanneer krijgen onze klanten en partners met je te maken?
Bijvoorbeeld als je ons algemene nummer belt, dan krijg je mij aan de telefoon. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de administratie, de facturen zul je dus ook vanuit mij ontvangen. Daarnaast ga ik aan de slag met de jaarlijkse Social Brothers evenementen, maandelijkse maandafsluitingen en kennisevenementen. Met andere woorden, je gaat me zeker tegenkomen.

Je kunt mij altijd mailen op: lisa@socialbrothers.nl of bellen op 030 737 09 02

Lisanne Vroomen

Lisanne Vroomen

Lisanne is tekstschrijver bij Social Brothers.