Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Even voorstellen: Junior designer Britt Agema

geschreven door Britt Agema op 06 jul. 2020

Britt Agema werkt sinds mei als junior designer bij Social Brothers. Ze woont in Ermelo en heeft net haar studie Communicatie en Multimediadesign aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Daarvoor heeft ze de opleiding MBO grafische vormgeving in Landstede Harderwijk gevolgd.

 

 

 

Hoe ben je bij SB terecht gekomen?

Ik was aan het zoeken naar vacatures en toen kwam ik via indeed de vacature voor een junior designer bij Social Brothers tegen. Ik zocht een lekker jong bedrijf en dat heb ik hier wel gevonden. Daarom sprak Social Brothers me heel erg aan. Het is ook een startersfunctie, junior designer, wat natuurlijk goed aansluit bij mijn opleiding en achtergrond. Het is dus de perfecte combinatie.

Wat ga je doen bij SB?

Als junior designer werk ik samen met Friso en Sjors. Dat doe ik drie dagen in de week. Ik ontwerp websites, presentaties, advertenties en campagnes. Ik werk zowel voor klanten als voor de eigen website. Ik heb al best veel voor klanten gewerkt, maar er waren ook enkele interne projecten waar ik afbeeldingen bij ontworpen heb, zoals de afbeeldingen voor blogs en bij de nieuwe dienstenpagina’s. Eigenlijk is het heel divers wat ik hier in korte tijd al gedaan heb. 

Welke talenten kom je brengen bij SB?

Ik ben een hele goede teamplayer: ik voel me sterk zowel als individu als in teamverband. Ik zou mezelf omschrijven als een uitvoerend type. Als je me een taak geeft, kan ik die zelfstandig uitvoeren. Ik ben best snel over het algemeen. Natuurlijk is het in het begin even wennen hoe de werkwijze van een bedrijf is, maar over het algemeen pik ik dat soort dingen wel snel op. Ik ben een snelle leerling.

Waar kunnen klanten of collega’s je voor wakker bellen?

Voor lasagne, daar houd ik ontzettend van. En voor campagnes met impact. Hoe vet is het om daaraan mee te werken. Zo hadden we laatst de campagne van de Landelijke Cliëntenraad (LCR) voor de Wajongers. Dat is mooi om aan mee te werken, want dan zie je je project gewoon prominent in het nieuws. Dat heb ik nog niet ervaren, maar dat zijn wel toffe dingen waar je veel energie uit kan halen. 

Wat moet we verder nog van je weten?

Ik ben gepassioneerd voor alles wat vormgeving te maken heeft: film, bewegend beeld, cartoons. Ik word erg aangetrokken door vormen en bewegend beeld. Illustreren vind ik leuk om te doen en ik vind de verschillende stijlen van cartoons heel leuk omdat je daar veel creativiteit in kwijt kan. Dat inspireert me. In mijn vrije tijd illustreer ik, maar ik zou eigenlijk veel meer willen illustreren dan ik nu doe.

Lisanne Vroomen

Lisanne Vroomen

Lisanne is tekstschrijver bij Social Brothers.

Inspiratie nodig bij een project?

Neem contact op via Whatsapp

info@socialbrothers.nl

030 737 09 02

Utrecht, Europalaan 100
Rotterdam, Klinknagelstraat 8