Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Webwinkels

Wij maken niet alleen full responsive website en apps, maar ook volledige webwinkels voor zowel B2C als B2B. De traditionele winkelstraat zal nog wel even deel uitmaken van het gemiddelde stadsbeeld, maar webshops zijn vandaag de dag al de standaard en zijn vooral de toekomst.

Onze designers ontwerpen de meest gebruiksvriendelijke webwinkels, passend bij jouw bedrijf/product en doelgroep. Deze webwinkel wordt vervolgens gebouwd door onze WordPress helden, waardoor deze altijd en overal vlekkeloos werkt vanaf de laptop, tablet en smartphone. Wij zorgen uiteraard voor de juiste betalingsmogelijkheden op de webshop, waardoor klanten gemakkelijk en veilig artikelen kunnen afrekenen. Ook voegen wij naar wens een social koppeling toe, zo log je eenvoudig in met bijvoorbeeld je Facebook-account. Hierdoor wordt het bereik én de gebruiksvriendelijkheid van de webshop vergroot.

website tennis toko op macbook
knop neem contact met ons op oranje