Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Vormgeving & Branding

Wij zetten jouw bedrijf op de kaart, juist omdat het meer is dan een dienst of product maar een merk.

Aanpak

Samen met onze design- en marketingspecialisten werken wij aan de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Samen ontwikkelen wij de tofste huisstijl, logo’s, apps, flyers, brochures en infographics. Uiteraard kunnen wij ook helpen bij de ontwikkeling en vormgeving van een nieuwe huisstijl en/of logo.

Samen met ons creatieve oog voor detail worden jouw wensen direct omgezet naar de gewenste eindproducten.

overwant van doortje kookt in groen
drukwerk campuslife

Met wie hebben wij samengewerkt?

Door vormgeving komt de identiteit van een merk tot leven. Voor de volgende klanten hebben wij merken (verder) tot leven gebracht:

Een totaal nieuw imago

Voor FONDO. hebben wij een totaal nieuw imago gecreëerd. Van logo tot website. Vroeger was het imago van FONDO. een kille ICT organisatie.  Door het nieuwe imago is FONDO. verfrissender dan ooit!

logo van fondo blauwe punt
knop neem contact met ons op oranje