Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Video & Fotografie

Wordt een website ontwikkeld of een online marketing strategie opgezet maar ontbreekt het beeldmateriaal wat het merk precies weergeeft? Social Brothers werkt samen met fotografiehelden en videokunstenaars die jouw organisatie direct op de kaart zetten.

Hoewel geschreven content van essentieel belang is, kan content met alleen maar tekst vandaag de dag niet meer. Wat de doelgroep ook is, beeldend een verhaal vertellen werkt. Bovendien is de combinatie van scherpe fotografie en spetterende video een gouden huwelijk waar wij voor kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

  • Bedrijfspresentatie
  • Productlancering
  • Handleiding in videovorm (animatie)
  • Promotie van een evenement
  • Persoonlijke presentatie

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij werken samen met een aantal partners om de perfecte video te maken voor jouw merk of product. Bekijk bijvoorbeeld eens de werknemersvideo die wij voor Brooklyn Group hebben gemaakt:

Neem contact op om onder genot van een kopje versgemalen koffie te praten over de mogelijkheden!

knop neem contact met ons op oranje