Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Social Media

Zet jouw bedrijf social media in, maar is het tijd voor een nieuwe strategie? Of wil je beginnen met social media, maar heb je geen idee hoe? Onze social media talenten staan voor je klaar.

Onze ervaren social media kenners weten niet alleen welk social medium perfect bij jouw bedrijf past, maar ook hóe je dit moet inzetten. Misschien is LinkedIn een goed medium, maar is de doelgroep beter te bereiken via Instagram. Van het ontwikkelen van een passende strategie tot de uitvoering en het volledig onderhouden van uw social media berichten, wij helpen jouw organisatie verder.

social brothers op twitter

Voor wie?

Klanten voor wie wij social media ondersteuning hebben gedaan of klanten die wij volledig hebben ontzorgd:

logo icon van campuslife
Campuslife

Een studentenplatform voor alle studenten in Nederland. CampusLife wilde graag zijn bereik en de interactie vergroten met hun doelgroep. Wij hebben ze hier intensief mee geholpen. We hebben voor hun de website en app ontwikkeld en deze hebben wij met in combinatie met het marketingteam stevig gepromoot op social media.

logo van Ritregistratie Nederland
Ritregistratie Nederland

Betaalbare ritregistratie en als enige is goedgekeurd door de belastingdienst met een plug & play systeem? Dat is Ritregistratie Nederland. We hebben voor de lancering van hun merk hebben we intensief meegeholpen met bekendheid op diverse social media kanalen en gebruik gemaakt van Adwords om de zichtbaarheid op Google te vergroten. Dit hebben we in combinatie gedaan met optimalisite van de SEO van de website www.ritregistratiezzp.nl & www.ritregistratiemkb.nl.

logo van linteloo
Linteloo

Een merk wat gelijk staat aan prachtige interior design. Wij ondersteunen real time Linteloo tijdens evenementen en de maandelijkse nieuwsbrief. Een merk als Linteloo heeft een groot bereik, waar wij op inspelen.

knop neem contact met ons op oranje