Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Prezi

Wij verzorgen voor jouw bedrijf de perfecte Prezi presentatie. Sinds 2009 wordt dit presentatiemiddel de ‘PowerPoint killer’ genoemd en daar zijn wij het volledig mee eens. Prezi is namelijk het ideale middel om originele, boeiende en enthousiasmerende presentaties te geven. Dankzij de diverse mogelijkheden van visuele ondersteuning zorgt Prezi direct voor een meerwaarde aan het verhaal en de boodschap.

social brothers logo en diensten op scherm

Onze Prezi pro’s zijn zeer ervaren met het ontwikkelen en vormgeven van diverse presentaties. Wil je snel interessante presentaties geven waarbij het publiek verrast wordt? Wij ontwikkelen het ideale format om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Liever een volledige bedrijfspresentatie of misschien zelf leren hoe je jouw bedrijfspresentaties boeiender kan maken?

Wij kunnen de gewenste presentatie voor je maken en vertellen graag wat onze Prezi presentaties voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Eigen ervaring

Wij maken zelf veelvuldig gebruik van Prezi’s tijdens hand outs tijdens een van onze cursussen die wij bieden met onderwerpen zoals; online marketing, website beheer en WordPress master.

Prezi’s geven duidelijk en mooi weer in een vloeiende beweging wat je wilt vertellen. Naar klanten toe en derden zet het een goed beeld neer van je bedrijf. Een nieuwe vorm van storytelling.

 

 

knop neem contact met ons op oranje