Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Werken in de cloud

De tijd van het grote serverhok en het onoverzichtelijke intranet waar toch niemand op kijkt is voorbij. De cloud bespaart geld, tijd en zorgt ervoor dat (vertrouwelijke) documenten, verslagen en bestanden overal bereikbaar zijn.

Cloud werken

De cloud zorgt ervoor dat bestanden overal bereikbaar zijn, dat agenda’s gedeeld kunnen worden, bestanden overal bereikbaar en op orde zijn, kennis gedeeld kan worden en dat projectmanagement altijd soepel verloopt. De traditionele situatie is dat in organisaties een grote server staat die ervoor zorgt dat alles binnen het bedrijf gesynchroniseerd wordt.

Het gevaar is echter dat het bedrijf te afhankelijk is van deze server, geen flexibiliteit heeft of dat deze het leven laat. Wat te denken van het werken met USB sticks, externe harde schijven en andere apparaten die geld kosten en kwijtraken.

De cloud zorgt ervoor dat alle bestanden binnen een beveiligde internetomgeving altijd bereikbaar zijn en dat altijd kan worden samengewerkt. Kostenbesparend, veilig, overzichtelijk en koppelbaar dus. Wij leggen het graag aan de hand van praktische voorbeelden uit.

Download onze informatiefolder over werken in de cloud of neem contact op om de mogelijkheden door te spreken en te bepalen waar de winst zit voor uw bedrijf!

seo folder downloaden van social brothers