Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

De HoloLens bij de HKU

De HoloLens is de nieuwste mixed reality gadget van Microsoft. De HoloLens zorgt voor Hologrammen in een werkelijke ruimte waardoor de realiteit wordt gemixt met de virtuele realiteit. Omdat wij geloven in de HoloLens verhuren wij deze aan andere bedrijven en partijen.

hololens workshop
HoloLens workshop bij de HKU

Op 9 februari 2017 hebben wij een workshop HoloLens gegeven bij de conferentie voor werkplaatsmedewerkers en directeuren/docenten van de onderwijsafdelingen van de HKU. Wij hebben hier verteld wat de HoloLens is, de medewerkers hebben de HoloLens uitgeprobeerd en we hebben verteld wat de HoloLens kan betekenen voor de HKU. De HoloLens zou ontwerpen kunnen weergeven in diagrammen, er komt een nieuwe afzetmarkt voor de games en interactie en daarnaast kunnen de studenten innovatief bezig zijn met deze nieuwe technologie.

De HKU

HKU is de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en onderscheidt zich met hoger onderwijs in de media en kunsten. Het motto van de HKU is ’nieuwe verbindingen, nieuwe toepassingen’. De HKU stimuleert samenwerkingen die tot onverwachte ideeën leiden en vindt het belangrijk dat men tijdens hun studie nadenkt welke plek zij willen innemen als kunstenaar in de wereld. Aan HKU studeren zo’n 4000 studenten aan acht verschillende schools: muziek en technologie, design, beeldende kunst, kunst en economie, games en interactie, media, Utrechts conservatorium en theater.

hku logo
workshop hololens
Resultaat van de workshop

We hebben een leuke en innovatieve demonstratie gegeven en hebben erg genoten van het enthousiasme van de medewerkers van de HKU. Tijdens de demonstratie hebben de medewerkers verschillende diagrammen gezien in het gebouw en hebben zij kennis gemaakt met het game gedeelte van de HoloLens. Wij denken dat de HoloLens veel kan betekenen voor verschillende bedrijven en partijen en wij hopen u daarin te overtuigen.

Wilt u meer lezen over het huren van de HoloLens? Klik dan hier.

Luuk Ammerlaan

Luuk Ammerlaan

Luuk Ammerlaan

Laatste berichten doorLuuk Ammerlaan (Bekijk Alle)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *